ул. Пиротска 29
София,
България
23.3166232999999
42.6999981
UserLikes
Име: БРАТЯ ЗДРАВКОВИ
Адрес: София, ул. Пиротска 29
Телефони: text to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Интериорни и други завършващи елементи
Дейност:

Внос и продажба на пердета и завеси

Ключови думи: пердета, завеси, тънки пердета, плътни пердета



Сподели във Facebook



За нас

Братя Здравкови ООД е Българска фирма създадена през 1995-та година със седалище в град София. Фирмата ни е тясно специализирана във внос и продажба на пердета и завеси. Продуктите, които предлагаме в нашия онлайн магазин - 100% фабрично нови са директен внос от нашите партньори.


Ние можем да намерим решение за всеки дом, офис, хотел и т.н. като изработваме по индивидуален размер или проект.


Гарантираме за качеството на материалите, които влагаме и доброто обслужване, което предоставяме, защото това е важно за нас. По този начин успяваме да привлечем все повече доволни клиенти, които с удоволствие ни се доверяват и поръчват отново без никакво притеснение. Фирмата ни държи освен на качеството и на дизайна, който е съобразен изцяло с времето и търсенето на пазара.


Гарантираме на 100% процента връщане на всеки закупен продукт в рамките на 14 дни след датата на получаването му, без допълнителни въпроси и условия, стига той да е в добър търговски вид. За нас е много важно всеки клиент винаги да получава компетентна и адекватна информация свързана с детайлите и размерите на всеки продукт, затова ние сме на разположение 7 дни в седмицата - за да ви консултираме с точната информация от която имате нужда.


Наслаждавайте се на спокойствие и уютна обстановка сред най - близките хора сред хилядите комбинации от модели и цветове, които предлагаме.

 


Открийте ни в Google+